Drugi dom – polski smak na Placu Solnym

Na początku lutego w miejscu zamkniętej z końcem 2018 roku restauracji Fuzja na Solnym, powstał Drugi dom. To nowe miejsce wyspecjalizowane w kuchni polskiej z dość tradycyjnym zestawem potraw w menu – schab z kością, poliki wołowe, żeberka, pierogi ruskie, a także podawana w całości kaczka. Na przystawkę zjecie tu oczywiście tatara wołowego oraz śledzia, a wszystko zapijecie odpowiednio zmrożoną przeźroczystą cieczą. Drugi dom otwarty jest już od 7.30 w tygodniu i od 9 w weekend, a w karcie pojawiają się śniadania.

Informacje:

Adres: Plac Solny 4

Facebook – Drugi dom

Klimat: restauracja rodzinna

Kuchnia: polska

Osiedle: Stare Miasto

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*


Pin It on Pinterest