Pampooch

Po kolejnych otwarciach nudnych food trucków z oklepanymi bułami w rolach głównych, na początku lipca na wrocławskich ulicach zadebiutowała przyczepa Pampooch. Specjalnością mobilnego baru, jak sama nazwa wskazuje, są własnoręcznie wyrabiane oraz parowane pampuchy w kilku odsłonach. Swój oficjalny debiut Pampooch zaliczył podczas jednej z edycji Wrocławskiego Bazaru Smakoszy, później auto zawitało m.in. na zlot w Kłodzku, weekend w przestrzeni Forrest oraz na Gastro Miasto. W Pampoochu zjeść możemy m.in. pampuchy jamaican jerk chicken, z pulled pork, a także wersję na słodko z domową konfiturą. Obecnie Pampooch pojawia się głównie podczas imprez plenerowych, a od września ma się pojawić w jednym ze znanych z postojów food trucków miejsc.

Foto – FB Pampooch

Informacje:

Adres: 

Facebook – Pampooch

Klimat: streetfood

Kuchnia: pampuchy

Osiedle:

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*


Pin It on Pinterest