Przefarma – nowa restauracja na Placu Grunwaldzkim

Po niemal roku od startu prac remontowych w końcu otworzyła się restauracja w budynku Starter w okolicach Placu Grunwaldzkiego. Przefarma to miejsce założone przez osoby związane z Manufakturą Dobra – gospodarstwa produkującego ekologiczną żywność, w tym m.in. jajka, mleko, sery czy mąka wytwarzana w Młynie Dobra pod Oleśnicą. W menu restauracji znalazły się klasyki polskiej kuchni, ubrane w nowe formy. W Przefarmie zjecie kapuśniak, pierś z kaczki, filet z pstrąga czy kluski kładzione z podgrzybkami. W ciągu tygodnia obowiązuje zmieniająca się oferta lunchowa.

Informacje:

Adres: Plac Grunwaldzki 59

Facebook – Przefarma

Klimat: elegancki

Kuchnia: regionalna, ekologiczna

Menu: Przefarma

1 Comment

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*


Pin It on Pinterest