Wrocław Restaurant Week 2017 – Emocje na talerzach

28 wrocławskich restauracji, a w sumie 350 w 25 polskich miastach, bierze udział w kolejnej edycji rozpoczynającego się 21 kwietnia festiwalu najlepszych restauracji Restaurant Week. Wiosenna edycja pod hasłem Emocje na talerzach ma na celu promowanie kultury jedzenia poza domem, a sama idea festiwalu jest bardzo prosta – każda z restauracji przygotowała trzydaniowe doświadczenie za 39 zł, składające się ze specjalnie przygotowanych na tę okazję potraw. Stoliki można rezerwować do końca trwania imprezy na stronie www.restaurantweek.pl

Restauracje biorące udział w festiwalu:

Ahimsa, Alyki, Aroma, Art Restauracja i Kawiarnia, Brasserie 27, Cherry Lounge and Restaurant, Dobra Karma, Enjoy Platinum Palace, Grande Papa Restaurant & Bar, Gorące Piece, HINT, Le Chef, Machina Organika, Malarska25, Mango Mama, Mama Manoush, Mlekiem i Miodem, Nigdy Nie Zapomnę, Novo2, Novocaina, Orient Palace, Patio, Restauracja Spichlerz, Szajnochy 11, Taszka, Vertigo, Włoszczyzna, WołaWina

Gdzie: 28 wrocławskich restauracji

Kiedy: od 21 do 30 kwietnia 2017

Cena: 39 zł za trzydaniową ucztę

Rezerwacje: Wrocław Restaurant Week

Facebook: RW Wrocław

Menu oczami blogerów:

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*


Pin It on Pinterest